
السالوادور حتی با نزدیک شدن قیمت به 50 هزار دلار، بیت کوین بیشتری می خرد
نایب بوکله، رئیس جمهور السالوادور، خرید بیت کوین جدیدی را در توییتر اعلام کرد.
دولت 21 بیت کوین دیگر خریداری کرده است که در زمان نگارش این مقاله تقریباً 1 میلیون دلار ارزش دارد.
در اواخر نوامبر، رهبر کشور اعلامیه ای در مورد خرید 5.4 میلیون دلار بیت کوین اعلام کرد.
پس از پذیرفتن دلار آمریکا به عنوان ارز رسمی در سال 2001، السالوادور نیز در سپتامبر امسال بیت کوین را به عنوان ارز قانونی تبدیل کرد.
علیرغم اعتراضات گسترده علیه اجرای بیت کوین و مشکلات فنی که کیف پول دولتی چیوو با آن مواجه است، طرفداران ارزهای دیجیتال استدلال می کنند که آزمایش بزرگ بیت کوین این کشور می تواند نگاهی گذرا به آینده باشد.
در سال 2022، السالوادور قرار است یک میلیارد دلار اوراق قرضه با پشتوانه بیت کوین را با مشارکت Blockstream منتشر کند. منتقدان این اقدام را به ناتوانی دولت در تأمین وام 1.3 میلیارد دلاری از صندوق بینالمللی پول (IMF) مرتبط میدانند که آشکارا نسبت به شرطبندی جسورانه بیت کوین این کشور گرمسیری بدبین بوده است. تحلیلگران استدلال می کنند که اوراق قرضه بیت کوین می تواند به دلیل اعتبار پایین، تضمین پول از طریق شهود سنتی را برای کشورها دشوارتر کند.
این اوراق برای تامین مالی شهر بیت کوین السالوادور با استخراج با نیروی آتشفشان استفاده خواهد شد.
با توجه به اینکه اکثریت قریب به اتفاق کشور بدون بانک هستند، بیت کوین علیرغم بدبختی های اولیه به عنوان یک موهبت برای گنجاندن مالی در نظر گرفته می شود.
گاوها به 50000 دلار چشم دوخته اند
بزرگترین ارز دیجیتال اکنون تنها کمی با سطح 50000 دلار معامله می شود.
بیت کوین در این ماه علیرغم کاهش برخی ضررها در اوایل این هفته، همچنان 14 درصد کاهش یافته است.
منبع:U.today