
بانک مرکزی هند، RBI هشدار داد که کریپتو می تواند منجر به دلاری شدن اقتصاد شود
PTI روز دوشنبه به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که بانک مرکزی هند (RBI)، بانک مرکزی این کشور، هشدار داده است که ارزهای دیجیتال می توانند منجر به دلاری شدن بخشی از اقتصاد هند شوند.
در طی یک جلسه توجیهی با کمیته دائمی امور مالی پارلمان هند، مقامات ارشد RBI، از جمله رئیس بانک شاکتیکانتا داس، "به وضوح نگرانی خود را در مورد ارزهای دیجیتال ابراز کردند."
این کمیته به ریاست وزیر امور مالی سابق جایانت سینها، اخیراً از هیئت بورس و اوراق بهادار هند (SEBI) در مورد مسائل مربوط به رمزارزها سؤال کرد.
مقامات RBI با تاکید بر اینکه ارزهای دیجیتال چالش هایی را برای ثبات سیستم مالی هند ایجاد می کنند، تاکید کردند:
“رمزارزها به طور جدی ظرفیت RBI برای تعیین سیاست پولی و تنظیم سیستم پولی کشور را تضعیف خواهد کرد.”
روسای بانک مرکزی هند همچنین خاطرنشان کردند که ارزهای دیجیتال برای پولشویی، تامین مالی تروریسم و قاچاق مواد مخدر استفاده می شود.
علاوه بر این، آنها هشدار دادند که ارزهای دیجیتال میتوانند به عنوان وسیله مبادله، جایگزین روپیه (INR) در تراکنشهای مالی داخلی و برون مرزی شوند.
مقامات RBI همچنین توضیح دادند که ارز دیجیتال تأثیر منفی بر سیستم بانکی خواهد داشت. آنها خاطرنشان کردند که این طبقه دارایی برای افرادی جذاب است که ممکن است بخواهند پس اندازهای خود را که به سختی به دست آورده اند در آن سرمایه گذاری کنند، در نتیجه بانک ها منابع کمتری برای وام دادن دارند.
منبع:Bitcoin