
بایننس توسط بانک مرکزی هلند 3 میلیون یورو جریمه شد
بانک مرکزی هلند (De Nederlandsche Bank (DNB اعلام کرد که جریمه 3,325,000 یورویی را برای Binance Holdings Ltd اعمال کرده است. دلیل این جریمه عدم ثبت قانونی شعبه هلند توسط Binance در بانک ملی هلند است. DNB این جریمه را در 25 آوریل 2022 اعمال کرد.
قابل ذکر است، در آگوست سال 2021، این بانک یک هشدار عمومی به بایننس صادر کرد. شرکتهایی که خدمات رمزارزی را در هلند ارائه میکنند باید تحت قانون پولشویی و پیشگیری از تامین مالی تروریسم در DNB ثبت نام کنند.
DNB گفت که بایننس مشتریان زیادی در هلند دارد و بزرگترین ارائه دهنده خدمات رمزارزی در جهان است. این باعث شد بانک نرخ جریمه بایننس را افزایش دهد که نزدیک به حداکثر نرخ 4,000,000 یورو است.
همچنین، DNB گزارش داد که این شرکت رمزارزی از مزیت رقابتی برخوردار بوده است، زیرا هیچ گونه عوارضی به DND پرداخت نکرده است و این تخلفات در یک دوره زمانی طولانی از 21 می 2020 تا حداقل 1 دسامبر 2021 رخ داده است.
با این حال، بانک این جریمه را تا 5 درصد کاهش داد به این دلیل که بایننس اکنون درخواستی برای ثبت نام ارائه کرده است و در مورد عملیات تجاری خود نسبتاً شفاف است.
الزام ثبت نام برای ارائه دهندگان خدمات رمزارزی در 21 می 2020 معرفی شد. این قانون به دلیل این واقعیت به وجود آمد که خدمات رمزارزی خطر بالایی برای پولشویی یا تامین مالی تروریسم دارند.
منبع : Coinquora