• Sun images Light
  • Vector Images Dark
آکادمی مالی آرش
آکادمی مالی آرش
  • دوره های آموزشی
  • وبینار
  • اخبار و مقالات
    • مقالات
    • اخبار
  • درباره ما
    • سوالات متداول
    • درباره ما
  • ورود / عضویت
  • 0
آکادمی مالی آرش

آکادمی مالی آرش

  • دوره های آموزشی
  • وبینار
  • اخبار و مقالات
    • مقالات
    • اخبار
  • درباره ما
    • سوالات متداول
    • درباره ما
ورود / عضویت

اخبار

  • خانه
  • اخبار
مدیر اجرایی BitMEX به نقض قانون مبارزه با پولشویی اعتراف کرد
مدیر اجرایی BitMEX به نقض قانون مبارزه با پولشویی اعتراف کرد - 18 مرداد 1401

مدیر اجرایی BitMEX به نقض قانون مبارزه با پولشویی اعتراف کرد

دادستان ناحیه جنوبی نیویورک روز دوشنبه اعلام کرد که یک کارمند عالی رتبه در صرافی ارز دیجیتال BitMEX به نقض قانون فدرال ضد پولشویی ایالات متحده اعتراف کرده است.

گرگوری دوایر، که قبلاً به عنوان رئیس توسعه کسب و کار BitMEX خدمت می کرد، به نقض قانون رازداری بانکی به دلیل "عدم ایجاد، اجرا و حفظ برنامه ضد پولشویی" در BitMEX اعتراف کرد.

دادگاه  ایالات متحده قبلاً علیه سه بنیانگذار این شرکت، آرتور هیز، بنجامین دلو و ساموئل راید، قضاوت کرده بود. دادستان ها گفته اند که فقدان الزامات شناخت مشتری (KYC) در BitMEX به این شرکت اجازه می دهد تا به عنوان بستری برای فعالیت های مجرمانه، از جمله پولشویی و فرار از تحریم ها باشد.

دامیان ویلیامز، دادستان ایالات متحده در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت: «ادعای امروز نشان می‌دهد که کارکنان دارای اختیارات مدیریتی در صرافی‌های ارزهای دیجیتال،، نمی‌توانند عمداً تعهدات خود را تحت قانون رازداری بانکی نادیده بگیرند.»

طبق شرایط توافق نامه، دوایر موافقت کرد که 150 هزار دلار جریمه بپردازد. حداکثر مجازات جرم او پنج سال زندان است.

منبع: Coindesk

 

Education Logo Images
Education Logo Images

Copyright arashkahangi.com © 2026. All Rights Reserved.